Träningar

Träningstider

– Vårterminen 2024 börjar den 23 januari

Vuxna/Ungdomar (14+)

Tisdagar 18:00-19:00 (Matteusskolan)

Söndagar 17:30-18:30 (Matteusskolan)

Om oss

Capoeira Guanabara är en av Sveriges största och äldsta capoeiraföreningar och erbjuder träning på flera orter. Norrköping var en av våra första grupper i Sverige. Vi har Capoeira för både barn, ungdomar och vuxna.

Träningsåret är indelat i två terminer med ett längre uppehåll under sommaren. Vårterminen avslutas oftast med en Batizado (graderingsceremoni).

Passen leds av Mestre Pandão (Farre Ahlborg).

Vi tar kontinuerligt emot nya medlemmar och börjar du senare under terminen kan vi göra en reducering av priset. Den första träningen är gratis.

Läs mer om våra träningstider och priser nedan.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss!

Mestre DiMola

Mestre DiMola är gruppens grundare och mästare. Han har dedikerat sitt liv åt Capoeira sedan unga år. Uppvuxen i Rio de Janeiro – Brasilien blev han tidigt en omnämnd capoeirista och idag reser han världen över och oerhört eftertraktad och respekterad. Idag bor Mestre DiMola i Norrköping med sin familj där han har utvecklat en stark grupp med många barn, ungdomar och vuxna.

Mestre Pandão
Mestre Pandão har tränat capoeira i över 20 år under ledning av Mestre Di Mola och erövrade sin mästargrad 2021. Han har rest världen över och leder idag träningen i Norrköping.

Information

Alla som tränar måste betala en medlemsavgift på  100 kr/år. Medlemsavgiften gäller för hela innevarande kalenderår och med den är du försäkrad genom Budo- och Kampsportsförbundet. Träningsavgiften ska vara insatt på föreningens plusgirokonto senast två veckor efter terminens start.. Blir du medlem senare under terminen är det möjligt med en reducering av träningsavgiften. Behöver du ett kvitto för ditt friskvårdsbidrag eller liknande så ordnar vi det.

Vi tränar barfota och i långa byxor. När du bestämt dig för att fortsätta är uniform obligatorisk. Kläder med gruppens logga finns att köpa, alternativt görs beställning från Brasilien.

Träffa nya kompisar och ha kul med Capoeira. Alla är välkomna!

Den första gången är alltid gratis. Välkommen att prova på!

Hoppas att vi ses!

Terminsavgift

Medlemsavgift 100 kr betalas av alla en gång om året

TRÄNINGSAVGIFT

1 gång/vecka 1300 kr

2 ggr/vecka 1500 kr

 

BETALAS TILL: plusgiro 358340-8

Instagram:
@capoeiraguanabara
Email:
capoeiraguanabara.nrk@gmail.com
Telefon:
Pandão 0705-151441

Title

Kontakta oss

Karta